klik om te vergroten

Samen met SBAK, VC Valsj Alarm en Zaate Hermenie Dikke Neut hebben wij het volgende vastelaovesprogramma georganiseerd:

Vrijdag 25 februari – WERM DREJJE

Om 20:11 uur wordt bij café Böhmerwald gevierd dat na 2 jaar wachten de vastelaovend weer terug is op de Boesj. Iedereen is welkom, verkleed of niet verkleed.

 

Zaterdag 26 februari – LAOT OS VIERE !!

Om 15:11 uur zal vanaf het vastelaovesmonument op het Koningsplein een alternatieve optocht vertrekken. Iedereen is welkom. Inschrijven is niet nodig !!

Dus heb jij een idee als einzelgänger, duo, groep of heb je een wagentje gebouwd, doe dan samen met Prins Bas I, het kersverse Jeugdprinsenpaar, de Raad van Elf, ZH Dikke Neut, Valsj Alarm en de Jeugdharmonie mee aan deze optocht.

De optochtroute zal als volgt zijn: Koningsplein, Op de Driessen, Haverterstraat, Koestraat, Molenweg, Saeffelderstraat en eindigen bij zaal Böhmerwald, waarop de kindermiddag los barst onder muziek van DJ Maurice.

‘s Avonds barst er weer een ouderwets vastelaovesbal los, met optredens van o.a Roy Selder, Ivo van der Bijl, diverse Boesjer artiesten en het Boesjer Boerenbruidspaar 2022 zal voorgesteld worden.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, kortom vanaf 15:11 uur tot in de late uurtjes ben je goed verzorgd bij zaal Böhmerwald

 

Zondag 27 februari – KRANKE EN BEJAARDE BEZEUKE 

Leden van CV de Papegaai zullen deze middag starten met een te bezoek brengen aan de zieken en bejaarden, van de Boesj, om hun een fruitschaal te overhandigen.

Aan het  begin van de avond zal het vrijgezellenfeest van het boerenbruidspaar in café Böhmerwald gevierd worden, voordat ze maandag in de onecht met elkaar worden verbonden.

 

Maandag 28 februari – BOEREBROELOF

Om 15:11 uur zal het Boerenbruidspaar vanaf het Koningsplein zich richting Böhmerwald begeven om hier later deze middag in de onecht met elkaar verbonden te worden. De Knöppele zullen deze acte de préséance geven. Iedereen is uitgenodigd om de felicitaties over te brengen aan het kersverse Boerenbruidspaar.

 

Woensdag 2 maart – ESJGOONSDIG

Om 19:11 uur is er een viering in café Böhmerwald, voorgegaan door Koster Ger. Aan het eind van deze viering kan het askruisje in ontvangst genomen worden. En zoals dat hoort bij aswoensdag, de “hieringe” zullen hier ook niet ontbreken.

 

Wij heten U, namens CV de Papegaai, SBAK, VC Valsj Alarm en ZH Dikke Neut van harte welkom om dit allemaal met ons samen te vieren !!

(P.S. voor degene die het niet weten, Böhmerwald ligt aan de Krimweg 1 in Koningsbosch)