Op zaterdag 2 maart vindt bij café de Boesjer, aan de Kerkstraat 156 in Koningsbosch het Mòmmebal plaats. De circa drie uur durende non-stop gemaskerde liveshow start stipt om 21.00 uur. Met diverse lokale, regionale en internationale artiesten wordt dit een gemaskerd bal om niet gauw te vergeten. Na het afzetten van de (Veneziaanse) maskers om 0.00 uur zorgt een DJ voor een fantastisch afterparty tot in de late uurtjes. De entree bedraagt € 3,– en de zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

De avond zal muzikaal live aan elkaar worden gespeeld door de internationaal bekende Limburgse topband Hurricane Three. Hurricane Three is een driekoppige formatie die van alle markten thuis zijn. Uiteraard zullen zij deze avond bekende Limburgse carnavalsmuziek ten gehore brengen.

Daarnaast zullen diverse bekende en minder bekende artiesten een optreden verzorgen tijdens deze wervelende avond: De Dröpkes, De Heidereuskes, (ge)Fabrizio, Ènrico Mexico (neef van Heinrich oet Kölle) en Guus & Anja uit Catsop (Sjemerlamp).

Ook Prins John I zal een bezoek brengen aan deze avond. De Prins wordt eens goed aan de tand gevoeld in de vliegensvlugge vragenronde, hij reikt de prijs voor het slechtste Mòmbakkes uit en aan hem wordt op deze avond het speciaal door Dikke Neut ontwikkelde ‘Prinsehepke’ officieel aangeboden.