Ook dit jaar neemt CV de Papegaai deel aan de Rabo ClubSupport actie.  Ondanks dat we in een moeilijke en onzekere tijd zitten,  en of het nog niet eens zeker is of we komend seizoen überhaubt wel vastelaovend kunnen vieren, willen we U vragen om toch een stem op ons uit te brengen. Ons doel is om van de verkregen gelden de vastelaovend op de Boesj te kunnen blijven vieren.

Hoe doet U mee ?

De stemperiode  is van 5 oktober tot en met 25 oktober.  Leden van de Rabobank Roermond-Echt kunnen in deze periode stemmen op hun favoriete vereniging of club.  In totaal wordt door de Rabobank €200.000,- verdeeld onder de deelnemers.

De leden van de Rabobank ontvangen een stemkaart. Met deze kaart kunnen online 5 stemmen uitgebracht worden. Van deze stemmen mogen 2 stemmen op dezelfde deelnemer worden uitgebracht.

Als vastelaovesvereniging zouden we het mooi vinden als U 2 stemmen op ons uitbracht, echter naast ons doen nog andere verenigingen van de Boesj mee aan deze actie, steun hun ook met Uw  stem !!